Saturday, August 6, 2011

happy besday my brother :)

7 August . My brother *abg* . aku x pnah nk trucap kt mulut aku na wish 
kt sapa-sapa slama ni . maybe kt kwn-kwn aku je aku ucap . 
tp aku x pnah nk ucap hepy besday kt abg aku . 
and time aku nk wish . abg aku stahun dah tnggalkn kami smua . 
what I know is , abg slalu buad mcm-mcm kt aku . aku ni , x da pa 
yg bgus yg aku buad untuk dia . mnyusahkn dia slalu . aku ni terokk ! 
apapa pun , abg dh tnggalkn kami stahun . lau ada lagi , umur abg dh 22 . 
tnggal tahun dpan jea , jd ckgu . :)
Happy birthday . not exactly . dh x da mkna lau wish pown . 
aku x ley bersama abg dh ! nothing left ! oke . 


al-fatihah . 


Muhammad Sharfuddin Bin Ibni Hajat . 


7 August 1989 - 18 July 2010 . 


TETAP DALAM INGATAN
HATI .

3 comments:

Zeyda Nordin said...

salam....harap banyakkan bersabar..pe pe pon, dah nak trial esok....take care and good luck. all the best to you n all your friends...

Along^Nurul said...

al-fatihah adik..ALLAH lbih sygkan abg ..:) INSYAALLAH kat sana nty adik leh jmpa abg..berdoalah moga dia always aman kat sana..amin

Farah Aisyah said...

harap dapat bersabar...semuanya dugaan Allah.. Allah ambik nyawa abang Atif sebb dya sayang..
apa-apapun Al-Fatihah untuk abng Atif