Friday, April 23, 2010

Apa la nk uat kt blog aku nk bg cm owg len,,huk2

aku nk buat blogg aku cm owg len,,aku ni amateur bwu,,
tp aku tabik ar kt abg wan punya blogg,,style gla,,gmba kwn2 x da g,,nnty 
aku upload,,jga ampa
best ar wt bloggg,,Akmal,,ko tunggu aku,,jga ko 

Saturday, April 17, 2010

Kenapa la dya wt aku cm ni?????!!!!!!

Dgn pnuh prtnyaan,,npa dya wt cm ni kt blog dyA???
npa x trus trg ja??style sdey gla,,nk ktuk pun pada2 ar,,,
dlm msj dh la,,ni kt blog,,aku taw aku ni spa,,spa la yg nk kt aku,,
aku cuma nk brkwn ng dya ja,,k la,,dya wt aku cm ni,,
x sgka akn jd cm ni,,aku tawu la dya cantik,,
aku ni,,apa la sangat,,hahaha,,k,disini sja,,seeeeeee yooooooouuuuuuu,,,,haha

bawu la faham

haha,,aku dh mula fhm sket2 uat blog ni,,
sng gak nk uat blog,,
tngok 1st time cm susah,,bwu shari,,hahaha

Hari ni,,aku berasa diri aku mmg x berguna

Mmg x brguna ar hdup aku kt smua owg,,asyik2 wt masalah kt owg,,styla sdey arr,,
kenapalah aku jd cm ni???kenapa??sdey!!!!!!!!!!!!huhu,,smua bnda aku uat x kna,,
hrp2 esok bwa tuah kt aku,,insyaALLAH

first time buat blog

haha,,bwu kali prtama aku uat blog
cm na nk buat pown aku x fhm,,
spa2 yg terer tu ajr la kite ni yew..
apa g nk ckp nieyh,,hak2,,
smlm besday aku,,bnyk yg wish,,fst time rmy wish kt aku,,walaupun dlm facebook je,,
best gak lau slalu cm ni bla besday aku,,hehe